top of page
Taarten.jpg

Mijn taarten en dripcakes maak ik van luchtig biscuitgebak.
Dit is wat je ook tegen komt bij de bakker, met bijvoorbeeld een slagroomtaart.
Het verschil met cake is dat biscuit geen boter bevat.

Het biscuit (kapsel) word in verschillende lagen gesneden en gevuld met een cremevulling.

Ik heb ruim 40 smaken taartvulling waaruit je kunt kiezen, zo heb je voor ieder wat wils! Ook is het mogelijk met een stapeltaart elke taartlaag een verschillende smaak te geven.

Hier vind je de smaken die ik zoal gebruik voor de vulling van de taarten en dripcakes.

Alle taarten worden afgesmeerd met een swiss meringue creme.
(Let op, deze kan bij een hele donkere kleur creme tijdelijk met het eten wat afgeven op de tanden en mond.)

De taarten moeten in de koeling bewaard worden. Haal de taart een uurtje voor het aansnijden uit de koeling, op kamertemperatuur zijn ze het lekkerst.

Cakes8.jpg

Unieke  & persoonlijke
          taarten & dripcakes

bottom of page